معرفی برخی از پايگاه‏های اطلاعاتی فارسی | کتابخانه دیجیتال پژوهشگاه فضایی ایران

معرفی برخی از پایگاه‏های اطلاعاتی فارسی

« معرفی برخی از پایگاه ‏های اطلاعاتی فارسی »

• پایگاه اطلاعاتی جهاد دانشگاهی (www.sid.ir)

این پایگاه اطلاعاتی در سال ۱۳۸۳ توسط جهاد دانشگاهی با هدف فراهم‌آوری و ارائه اطلاعات و خدمات علمی راه‌اندازی شد. این پایگاه یک بانک اطلاعاتی جامع و روزآمد از همه نشریات علمی – پژوهشی است که در کشور منتشر می‌شود. در این پایگاه، مقالات به دو زبان فارسی و انگلیسی، (عمدتا به صورت متن کامل) و رایگان، بدون هیچ گونه محدودیتی در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. پوشش موضوعی این پایگاه در حوزه‌های مختلف علوم پایه، پزشکی، فنی و مهندسی، علوم انسانی و اجتماعی، کشاورزی و هنر است.

این پایگاه دسترسی به بیشتر مجلات تخصصی، عمومی، روزنامه‌ها و جراید ایران را فراهم می‌کند. سیستم RSS این سایت به اطلاع‌رسانی درباره انتشار شماره جدیدی از یک نشریه کمک می‌کند.

• پایگاه استنادی علم جهان اسلام (ISC): ( isc.gov.ir)

وبگاه رسمی ISC پس از سیاست گذاری‌هایی که در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص ISC انجام شد، راه‏اندازی شده و در زمینه‌های زیر مشغول فعالیت است: – بررسی و تحلیل مجلات معتبر فارسی ISC از سال ۱۳۷۸ تا کنون – پردازش مجلات معتبر عربی کشورهای اسلامی از سال ۲۰۰۵ تا کنون – پردازش و تحلیل مجلات علمی انگلیسی ایران و سایر کشورهای اسلامی از سال ۲۰۰۵ تا کنون

این وبگاه که در ابتدا با انتشار مقالات کنفرانس‌های رشته مهندسی عمران آغاز به کار کرد، کم کم حوزه فعالیت خود را گسترده‌تر نموده و تعداد رشته‌های بیشتری را پوشش داده است. سایت civilica پس از توسعه موضوعی، اخیراً فعالیت خود را از انتشار مقالات سمینارها فراتر برده و با نشریات علمی نیز همکاری می‌نماید. اطلاع‌رسانی فراخوان کنفرانس‌ها، دسترسی به متن کامل مقالات منتشر شده در همایش‌ها، دسترسی به مقالات نشریات و امکان پرداخت آنلاین، مهم ترین خدمات این سایت به شمار می‌روند.

• پژوهشگاه اطلاعات و مدارک علمی ایران (www.irandoc.ac.ir)

پژوهشگاه اطلاعات و مدارک علمی ایران پژوهشگاهی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که در سال ۱۳۴۷ به منظور فعالیت در حوزه اطلاع‌رسانی و کتابداری تاسیس شد. در حال حاضر پایگاه‌های اطلاعات علمی پژوهشگاه شامل پایگاه‌های اطلاعاتی مثل پایان‌نامه‌ها، طرح‌های پژوهشی، مقالات سمینارها و اطلاعات تولید شده در مرکز است.

– See more at: http://80.253.154.22/Database-fa.jsp#sthash.wEa5eJjS.dpuf

سیستم نظردهی برای این مطلب توسط مدیریت بسته شده است.